Nu har nervositeten inför morgondagens isdyk börjat kicka in. Eller om det är en spänd förväntan. Inte riktigt klurat ut det än. Allt jag vet är att packningen är näst intill slutförd. Ser ut som jag skall flytta  en månad. Kvar att hämta är en pulka hemma hos Johanna snart så jag kan dra sakerna på isen istället för att bära.

Ren lycka är att när jag kollade innervantar till torrhandskarna så hade de fått in Hestra i strl7, hur underbart är inte det?! Förut har de funnits i 10-11. Går inte om man har så små händer som jag. Sjuor mm mycket bättre och nu kommer händerna vara varmare än jag kunde hoppats på imorgon. Wisedive lampan sitter på laddning nu. Maten är inhandlad. Oj nu slocknade precis lampans laddningsställ, är den klar nu tro? Får gå och kolla snart.. Var och köpte en extra termos och värmepåsar att ha i skorna imorgon. Att vara på isen i 8 h kanske lär få fötterna att frysa. Så vi förebygger, duktigt.
Annars hoppas jag verkligen på bra sikt, att allt går bra och att jag och Jacob, min dykpartner imorgon, får schyssta bilder, inget utrustningskrångel samt blir godkända.  Ha en bra kväll!