Torsdag.. torsdag..torsdag..

Hur ska jag få ihop denna dag är frågan. Slutar mitt vanliga jobb 16.00
16.00 behöver jag vara på sats för att få tag i eventbiljett, en av trettio, till det träningspass PT’arna ska ha. Det slutar 17.30. Klockan 18.00 behöver jag vara ombytt pigg och klar på nästa jobb för ett poolpass senare på kvällen.  Hemma runt 23.15.
Känner att fredagen kommer att intas i ett sovande tillstånd.
Men jag villm VILL verkligen gå på PT passet.
När jag läste det skulle vara och insåg jag hade pool inbokat då satt jag och svor för mig själv i lunchrummet, tills jag insåg att om jag sprang från jobb till jobb och hade träningsväskan och ombyte klart fanns chansen att det skulle gå ihop.
Min kollega vet han får gå av i stan redan, kanske ska flagga för att jag vill vi flexar en kvart, flex vi egentligen inte har, och börja tidigare på fredagen. Kommer bli besviken om jag inte får plats för att jag var för sen!