Spontan grillning blev det idag på en engångsgrill utanför min väns bostad. Mycket trevligt där i solen! Några veckor sen vi sågs så var kul att ses igen!
Hela 21 grader när jag gick ut från jobbet kl 16 idag. Gilla!

Skrivit ihop teori 4-5 nu inför torsdagens dykteori. Gillar att känna mig förbered. Eller åtminstonde vara säker på att de viktigaste bitarna följer med. Verkar som det blir dykning på söndag också. Uskavi och OW4 ska genomföras. Men endast en övning kvar, CESAN och sen är de klara. Så blir att göra ett dyk, sen grilla och ha det skönt. Förutsatt att det inte regnar vilket det verkar som det snart ska börja göra. Läs helgen.
Sen veckan efter det fredag, samma OW4 men andra halvan av gruppen.

Hoppas på grill och chillkväll på fredagen efter ett förhoppningsvis brutalt träningspass på sats